- Fellah kan være på vei til Strømsgodset

Partene har hatt samtaler, skriver Drammens Tidende.

KOBLES TIL GODSET: Mohammed Fellah er inne i det siste året av kontrakten med Vålerenga. Strømsgodset kan bli neste klubb for 24-åringen. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
KOBLES TIL GODSET: Mohammed Fellah er inne i det siste året av kontrakten med Vålerenga. Strømsgodset kan bli neste klubb for 24-åringen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Våelrengas tekniske midtbanespiller Mohammed Fellah kan være på vei til Strømsgodset, skriver lokalavisa Drammens Tidende.

Ifølge DT møttes partene i forrige uke, og samtalene skal ha fortsatt etterpå.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo vil ikke bekrefte avisas opplysninger, men sier at klubben ikke har snakket direkte med spilleren.

- Vi har ikke vært i møte med Fellah. Vi vurderer veldig mange ting til enhver tid, sier Flo.

Fellah har kontrakt med Vålerenga ut året. Det betyr at han kan skrive kontrakt med en ny klubb i sommer og gå gratis 1. januar. Men ifølge lokalavisa kan det også være aktuelt med en overgang allerede i sommer, dersom Strømsgodset har råd til å betale for en overgang i sommervinduet.

Fellah har slitt med skader, og har bare spilt fire seriekamper fra start for Vålerenga den første halvdelen av Tippeligaen.

Strømsgodset topper Tippeligaen etter halvspilt sesong. Vålerenga ligger på 10. plass.