FORSOV SEG: Mohammed Fellah var på plass tre kvarter etter treningen hadde startet. Nå venter straff for 20-åringen. Foto: Anders Hoven / DIGITALSPORT
FORSOV SEG: Mohammed Fellah var på plass tre kvarter etter treningen hadde startet. Nå venter straff for 20-åringen. Foto: Anders Hoven / DIGITALSPORTVis mer

Fellah våknet en halvtime etter treningen startet

Bøtelegges av VIF-spillerne.

|||VALLE (Dagbladet): Med fine finter og tyngdeoverføringer mot Stabæk viste Mohammed Fellah glimt av hva som bor i den 20 år gamle kroppen.

På dagens trening på Valle var ikke VIF-talentet like presis.

Først klokka 11.15, rundt tre kvarter etter treningen var i gang, kom Fellah joggende inn på treningsbanen.

Lagkameratene, som da var godt i gang med fellesøkta, klappet og jublet for 20-åringen, som måtte ta seg noen runder rundt Valle-kunstgresset i ensom majestet.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, for å være ærlig. I går kveld gjorde jeg det jeg alltid gjør og la meg til vanlig tid, men likevel forsov jeg meg, sier Fellah til Dagbladet.

Midtbanespilleren, som bedyrer at det er første gang han har forsovet seg til trening, våknet med fem ubesvarte anrop på telefonen.

- Da forstod jeg umiddelbart at jeg hadde sovet altfor lenge, og kastet meg i bilen og kjørte, sier VIF-spilleren, som altså fikk med seg rundt halve økta på Valle.

Nå venter det straff fra Vålerengas justisminister, Kristian Brix.

- Hvor mye vet jeg ikke, men det blir nok noen kroner til felleskassa, sier Fellah.

Fra klubbens side får 20-åringen ingen reaksjon.

- Nei, det er er lov å forsove seg. Vi er bare glad det ikke hadde skjedd noe med ham, sier VIF-trener Martin Andresen til Dagbladet.

Overrasket over RBK
Søndag tar Vålerenga mot RBK på Ullevaal. Det forsover Fellah seg garantert ikke til.

- Det blir en veldig tøff kamp. Vi vet at RBK er ekstremt gode offensiv, og at de kan score når som helst, sier Fellah, som fikk med seg Rosenborgs kamp mot Start i går.

Han ble overrasket over den defensive skjørheten trønderne viste.

- Det er uvant å se dem så ustødige bakover på banen. Jeg tror de fikser på det til søndag, men vi må bare prøve å finne svakhetene deres likevel, sier han.