Fellahs muskler sjokkerer til og med ham selv

- Bildet må være fikset på.

CAPE TOWN (Dagbladet): Bildene fra landslagets township-besøk i Sør-Afrika i dag viste at Mohammed Fellah ikke går av veien for å bruke dansefoten når sjansen byr seg.

Men det mest iøynefallende ved Scanpix-fotograf Heiko Junges bildeserie, var ikke danseføttene.

Det var overarmene.

- Jeg tror han har fikset på det bildet der. Så store er de ikke, sier en leende Fellah når Dagbladet viser ham muskelbildene.

Økte styrkedoser
- Jeg har trent en del styrke i vinter. Det var et mål jeg hadde. Jeg følte jeg måtte det. Overkroppen, mageregionen, det å bedre balansen, er viktig for en fotballspiller, sier Fellah videre.

- Jeg har forsåvidt trent styrke helt siden beinbruddet mitt i 2007. Etter sesongen har jeg økt mengden. Men ikke så mye som det virker av bildet, sier Fellah, og legger til:

- Det var nok noen sprøyter jeg fikk i slummen der!

Fortsatt lettbeint
Fellah var oppmerksom på overarmsbildene før Dagbladet viste dem til ham.

- Ja. Tarik (Elyounoussi) fant bildet på ei nettside i ettermiddag, og viste det til meg. Jeg ble sjokkert selv! Det må være vinkelen i bildet, eller noe annet. Litt stor er den, men ikke så stor, sier Fellah, som sier han fortsatt føler seg lettbeint - alt det nye kjøttet til tross:

- Kroppen kjennes pigg ut, men det er to måneder siden forrige kamp. Jeg er nok et stykke unna toppformen.

• Basert på landslagstreningen på Cape Town Stadium i kveld, starter Fellah på benken i tirsdagens kamp mot Sør-Afrika.

Drillos ellever blir denne: Rune Almenning Jarstein - Espen Ruud, Fredrik Semb Berge, Kim Andre Madsen, Lars Christopher Vilsvik - Erik Huseklepp, Bjørn Helge Riise, Ardian Gashi, Ruben Yttergård Jenssen, Tarik Elyounoussi (kaptein) - Alexander Søderlund.

FLEIPER OM MUSKLENE: - Det var nok noen sprøyter jeg fikk i slummen der, flirer Fellah. Foto: Lars Hojem Kvam/Dagbladet
FLEIPER OM MUSKLENE: - Det var nok noen sprøyter jeg fikk i slummen der, flirer Fellah. Foto: Lars Hojem Kvam/Dagbladet Vis mer