Fellaini: - Jeg har problemer med intensiteten på trening

Og Rooney mener treningene er annerledes under Moyes.

TØFFE TAK: Marouane Fellaini mener det går raskere på treningsfeltet i Manchester enn hva han er vant med fra Everton. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix
TØFFE TAK: Marouane Fellaini mener det går raskere på treningsfeltet i Manchester enn hva han er vant med fra Everton. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney har slått ut i full blomst etter alt støyet rundt angriperen i sommer. Engelskmannen ser endelig ut til å trives igjen på Old Trafford, og har blant annet scoret tre mål på de to siste kampene. Noe av grunnen til det kan være managerens innvirkning på Manchester Uniteds treninger.

- Treningene er litt annerledes under den nye manageren. Jeg husker det fra Everton, det er mer intenst. Men det hjelper meg. Jeg føler meg bra og er glad for å spille, sier Rooney ifølge Daily Mail.

Den store forskjellen på David Moyes og Sir Alex Ferguson er måten de ledet treningene på. Ferguson pleide å observere fra sidelinjen og delegere oppgavene til de Rene Meulensteen, mens Moyes tar mer ansvar og er direkte involvert i det som foregår på treningene.

- Han er en stor manager og han fortjener denne jobben fullt og helt for hva han gjorde i Everton, sier Rooney om sin nye manager.

Moyes hentet en av Evertons viktigste spillere da Marouane Fellaini ble klar for Manchester United på overgangsvinduets siste dag. Fellaini innrømmer at det har vært en tøff overgang å komme til en storklubb.

- Jeg har problemer med intensiteten på trening fordi jeg spiller med store spillere. Det går raskere enn i Everton, men jeg er lykkelig. Jeg liker spillet og jeg liker å spille, sier Fellaini til avisa.