STRAFFES AV FA: Marouane Fellaini (t.v.) skallet til Robert Huths lagkamerat Ryan Shawcross uten at dommren så det på lørdag. I dag ble Everton-spilleren idømt tre kampers karantene av FA. Foto: DAVE THOMPSON, AP / PA / NTB SCANPIX
STRAFFES AV FA: Marouane Fellaini (t.v.) skallet til Robert Huths lagkamerat Ryan Shawcross uten at dommren så det på lørdag. I dag ble Everton-spilleren idømt tre kampers karantene av FA. Foto: DAVE THOMPSON, AP / PA / NTB SCANPIXVis mer

Fellaini fikk tre kampers karantene

For nedskallingen dommeren ikke så.

Evertons belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini ble mandag utestengt av FA i tre kamper.

Han har akseptert anklagen fra FA om voldelig opptreden i lørdagens 1-1-kamp borte mot Stoke.

Fellaini var i tottene på Ryan Shawcross mens de ventet på et hjørnespark etter en times spill på Britannia stadium. Dommeren så ikke episoden og Fellaini ble derfor ikke utvist, men TV-bildene viste tydelig at Fellaini skallet til Shawcross.

25 år gamle Fellaini har erkjent episoden og beklaget sin oppførsel. Også Everton-manager David Moyses gikk ut ba om at hans egen spiller måtte bli straffet.

- Jeg beklager helt og holdent overfor Ryan Shawcross, mine lagkamerater og fotballfansen, het det i en pressemelding sendt fra klubben lørdag kveld.

(NTB)