Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fellaini hadde assist med hånda da Swansea ble rundspilt

Everton med kjempestart på sesongen.

SEIER: Jonathan De Guzman og Swansea klarte ikke stoppe Evertons Marouane Fellani som både scoret og hadde én assist - med hånda. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
SEIER: Jonathan De Guzman og Swansea klarte ikke stoppe Evertons Marouane Fellani som både scoret og hadde én assist - med hånda. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer

• Swansea - Everton 0-3

(Dagbladet): Everton hadde marginene mot seg og ble snytt for to scoringer da laget spilte 2-2 mot Newcastle tidligere denne uka.

I dagens kamp mot Swansea svarte mannskapet til David Moyes med å rundspille hjemmelaget - men samtidig var Everton heldige som fikk 1-0-målet godkjent.

Everton-spiller Marouane Fellaini dempet ballen i Swansea-feltet og nærmest slo ballen videre med begge hendene til en umarkert Victor Anichebe som scoret 1-0 etter 22 minutter.

- Det er en klar hands og det skulle ikke vært scoring. Det er mulig han gjør det for å beskytte seg, men det er likevel ikke lov til å slå ballen med hånda, sier TV 2-ekspert Petter Myhre i kanalens Premier League-studio.

Bortelaget fra Liverpool startet kampen bra og hadde full kontroll store deler av 1. omgang.

Rødt kort
To minutter før pause la Kevin Mirallas på til 2-0 etter et pent angrep. Fellaini spilte ballen til Steven Pienaar ute på høyresida. Pienaar fant Mirallas inne i feltet og spissen doblet ledelsen.

Everton fortsatte å styre spillet etter pause og Swansea-innbytter Nathan Dyer fikk bare 12 minutter på banen etter at han pådro seg to gule kort i løpet av de første minuttene i 2. omgang.

Tabelltopp
Åtte minutter før slutt headet Fellaini inn 3-0 etter innlegg fra Leighton Baines - og hjemmepublikummet fikk se et Swansea-lag i oppløsning.

Kampen endte 3-0 og Everton står med ti poeng på de fem første kampene - og ligger likt med Chelsea på toppen av tabellen før London-laget spiller sin kamp mot Stoke klokka 16 lørdag.

SCORET: Kevin Mirallas (t.h.) scoret 2-0-målet mens Victor Anichebe sørget for 1-0 i 1. omgang. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
SCORET: Kevin Mirallas (t.h.) scoret 2-0-målet mens Victor Anichebe sørget for 1-0 i 1. omgang. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media