Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fellaini måtte opereres

Kan være ute av spill i inntil to måneder.

STØTTE: Marouane Fellaini (t.h.) har spilt med støtte på venstre håndledd denne høsten. Nå er skaden operert, og det kan ta inntil to måneder før han er tilbake i spille for Manchester United. Foto: Peter Powell, EPA / NTB Scanpix
STØTTE: Marouane Fellaini (t.h.) har spilt med støtte på venstre håndledd denne høsten. Nå er skaden operert, og det kan ta inntil to måneder før han er tilbake i spille for Manchester United. Foto: Peter Powell, EPA / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United må klare seg uten Marouane Fellaini i inntil to måneder til, melder Sky Sports.

Belgieren har blitt operert i håndleddet som han skadet mot Sjakhtar Donetsk tidlig i oktober. Han har spilt med støttebandasje, men den siste tida har han i tillegg vært satt ut av spill av en ryggskade.

- Fellaini har en ryggskade vi håper at er leget, men jeg sender ham til en ny undersøkelse. Hvis den ikke er leget, kan jeg bli nødt til å ta en avgjørelse og få ordnet håndleddet hans også. Vi håper ryggen bare tar 10 dager eller noe sånt, men han kjenner den fortsatt, sa United-manager David Moyes i helga.

Nå er altså avgjørelsen om håndleddsoperasjon tatt, noe som kan tyde på at ryggen heller ikke var helt klar for fotballspill ennå.

26-åringen var en nøkkelspiller for Moyes i Everton, men har ikke slått til for fullt i United-drakta ennå.