Fellaini-operasjon utsettes

Kan være tilgjengelig igjen allerede fredag.

 KAN SPILLE FREDAG:  Marouane Fellaini pådro seg en skade i håndleddet under Manchester Uniteds Mesterliga-oppgjør mot Shaktar Donetsk forrige uke, og det var ventet at belgieren måtte gjennom en operasjon. Det kommer til å skje, men ikke før om et par måneder. Dermed kan midtbanespilleren være klar for spill for Belgia allerede førstkommende fredag. Foto: AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY
KAN SPILLE FREDAG: Marouane Fellaini pådro seg en skade i håndleddet under Manchester Uniteds Mesterliga-oppgjør mot Shaktar Donetsk forrige uke, og det var ventet at belgieren måtte gjennom en operasjon. Det kommer til å skje, men ikke før om et par måneder. Dermed kan midtbanespilleren være klar for spill for Belgia allerede førstkommende fredag. Foto: AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKYVis mer

Da Manchester Uniteds nysignering Marouane Fellaini, pådro seg en skade i håndleddet under forrige ukes Mesterliga-oppgjør mot Shaktar Donetsk, fryktet nok United-fansen det verste.

Det ble snakk om at belgieren kunne forvente seg operasjon og et ni kamper langt avbrekk fra forrige sesongs seriemester, men så blir ikke tilfelle.

I hvert fall ikke før i desember.

Den tidligere Everton-spilleren har ifølge Sky Sports nå vært hos en spesialist for utredning av skaden, og der skal det ha blitt bestemt at operasjonen utsettes med to måneder.

Mannen med den store hårmanken kan dermed være tilbake for det belgiske landslaget allerede førstkommende fredag mot Kroatia, og tilgjengelig for de røde djevlene neste Premier League-runde hjemme mot Southampton lørdag 19. oktober.