UAKSEPTABELT: David Moyes mener at Marouane Fellaini fortjener den straffen han vil få av det engelske fotballforbundet. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix
UAKSEPTABELT: David Moyes mener at Marouane Fellaini fortjener den straffen han vil få av det engelske fotballforbundet. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpixVis mer

Fellaini skallet til Stoke-spiller uten at dommeren fikk det med seg

- Han fortjener den straffen han får, sier manageren.

(Dagbladet):  Marouane Fellaini mistet hodet i kveldens kamp mot Stoke. Midtbanespilleren skallet til Ryan Shawcross uten at dommer Mark Halsey fikk med seg episoden. Dermed var belgieren heldig som slapp det røde kortet. Nå forventes det at Fellaini vil bli straffet i ettertid.

- Han fortjener å få straff. Jeg har sett episoden, og det er en forferdelig ting å gjøre. Jeg forventer at han blir straffet. Det er opp til FA. Jeg har sagt at dette ikke er akseptabelt, og uansett hva han får vil han fortjene det, sier Everton-manager David Moyes til BBC.

TILBAKE: Alexander Tettey var tilbake i startoppstillingen til Norwich. Klubben har nå ti strake seriekamper uten tap. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood/NTB scanpix
TILBAKE: Alexander Tettey var tilbake i startoppstillingen til Norwich. Klubben har nå ti strake seriekamper uten tap. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood/NTB scanpix Vis mer

Stoke var naturlig nok misfornøyd med at Fellaini ikke ble straffet, men ønsker ikke å kommentere hendelsen ytterligere.

- Jeg lar David Moyes ta seg av Marouane Fellaini, men det jeg vil si er at vi har nå hatt tre episoder mot oss denne sesongen. Jeg liker Mark halsey, han er en god dommer, men han så nok ikke hva som skjedde, sier Stoke-manager Tony Pulis.

Oppgjøret endte 1-1.

QPR med sesongen første Queens Park Rangers fikk en etterlengtet seier da Fulham med Brede Hangeland og John Arne Riise i startoppstillingen kom på besøk. Playmaker Adel Taarabt var sterkt delaktig til at sesongens første trepoenger gikk i boks. Kampen endte 2-1 til QPR, som passerte Reading på tabellen.

- Det var skuffende å se Taarabts billige mål, men jeg kan ikke klage fordi vi ikke fortjente mye i dag. Vi visste at de var et sårbart lag, så vi kunne fått med oss et resultat herfra, sier Fulham-manager Martin Jol til BBC.

Norwich forrtsetter den gode formen Alexander Tettey var tilbake i startoppstillingen for de gulkledde som tok nok en seier. Dette var klubbens tiende strake kamp uten tap i Premier League. Avgjørelsen falt etter en time da Hoolahan satte inn 2-1 til hjemmelaget som nå bare ligger fire poeng bak tredjeplassen.

- Det er en laginnsats, det er et lag som ønsker å vinne fotballkamper. Generelt sett har formen vår vært god hele sesongen, men noen ganger er det noe som skjer. Vi slo Arsenal her, og noen ganger er det slike øyeblikk som snur en sesong, sier Norwich-manager Chris Hughton til BBC.