Fellaini solgt til kinesisk fotball

Marouane Fellaini har gjort sitt i Manchester United. Fredag ble den belgiske midtbanespilleren klar for kinesiske Shandong Luneng.

<strong>NY KLUBB:</strong> Marouane Fellaini er ferdig i Manchester United og klar for å prøve seg i Kina. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NY KLUBB: Marouane Fellaini er ferdig i Manchester United og klar for å prøve seg i Kina. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fellaini ble sommeren 2013 hentet til United fra Everton. Totalt fikk han 177 kamper for storklubben og scoret i alt 22 mål.

«Alle i United takker Marouane for hans innsats, og vi ønsker ham alt det beste i framtiden», skriver Manchester United på sine nettsider.

Fellaini forlenget med «de røde djevlene» så sent som i fjor. Da ble kontrakten utvidet til sommeren 2020. Han fikk ofte spilletid under David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho, men med Ole Gunnar Solskjær som ny sjef fikk Fellaini kun spille én ligakamp før overgangen til Kina.

I løpet av sine år i United hjalp han United til trofeer i FA-cupen, ligacupen og europaligaen.

POENGTAP: Fansen var misfornøyd med Solskjærs taktiske vurderinger da nordmannen gikk på sitt første poengtap som manager for Manchester United i 2-2-kampen mot Burnley. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer