Felles i november

Ola By Rise mener Rosenborg ikke har hatt en mislykket sesong sjøl om seriegullet glipper og RBK ikke går videre i Mesterligaen. Det mener ikke direktørene på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): -  Uansett hva som skjer er dette en dårlig sesong, sier Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth til Dagbladet. -  Vi spiller rett og slett for dårlig fotball. For det er ikke godt nok for oss bare å vinne Tippeligaen - vi vil være best mulig.

Og:

-  Det antall poeng vi har tatt i år forteller med tydelighet at vi ikke har vært det.

Evalueringsprosessen Rosenborg 2004 starter om fire kamper. Den første og siste skal spilles hjemme i kveld og borte (2. november) mot PSV Eindhoven i Mesterligaen - de to viktigste skal spilles mot Bodø/Glimt (B) og Lyn (H). Og etter det skal alle med ansvar og bestemmelsesrett i suksessklubben Rosenborg sette seg ned og gå året etter i sømmene.

Etter det Dagbladet erfarer vil konklusjonen ende med Ola By Rises avskjed.

RBK-faktum: For dårlig

-  Jeg skjønner at media er fokusert på trenerspørsmålet og vil ha svar her og nå, sier administrerende direktør Nils Skutle. -  Det kan jeg imidlertid ikke kommentere - svaret på hvordan vi tenker oss løpet videre kommer først i november. Men fakta kommer vi ikke utenom, og fakta er at vi er for dårlige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer