Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fellines stygge velt kunne blitt karrierepunktum

Nå venter lang pause fra syklingen.

HÅPER PÅ COMEBACK: Hodeskaden Fabio Felline pådro seg under Amstel Gold Race kunne endt karrieren hans. Legene håper likevel han kan gjenoppta syklingen etter en tremåneders pause. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
HÅPER PÅ COMEBACK: Hodeskaden Fabio Felline pådro seg under Amstel Gold Race kunne endt karrieren hans. Legene håper likevel han kan gjenoppta syklingen etter en tremåneders pause. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Tirsdag ble Fabio Felline skrevet ut av sykehuset etter hans voldsomme velt under Amstel Gold Race. I de kommende uker og måneder vil han ble fulgt opp av legene ved sykehuset på hjemstedet Torino.

• Les også: Kraniebrudd for Amstel-rytter

Italieneren skulle ordne noe på sykkelen, men endte opp med å sette sykkelhansken fast mellom eikene og deiset i asfalten.

Etter en grundig legeundersøkelse ble det konkludert med brudd i fingeren og kraniet. I tillegg hadde nesa brukket på tre steder.
 
Felline er optimist Hodeskaden er potensielt karrieretruende, men Trek-rytteren håper å være tilbake på sykkelen innen rimelig tid.

- Denne gangen var det jeg som tok en smellen. Det er ikke en enkel periode, men jeg har en positiv innstilling og legene forteller meg at på litt lengre sikt kan komme meg tilbake på sykkelen. Nå snakker vi om tre måneder. Kanskje litt lengre, kanskje litt kortere. Det viktigste er at kroppen får tid til å lege seg, skriver Felline i et innlegg i sosiale medier.

Han forlot sykehuset med synlige skader i ansiktet etter velten og en nakkekrage. Den skal han bruke de neste månedene for å stabilisere hodet.

Brudd for Schleck Under La Flèche Wallonne ble Trek-laget igjen utsatt for stygge velt. Både Jaroslav Popovitsj og Fränk Schleck gikk ned da rytterne nærmet seg finalen.

Veteranen fra Luxembourg fikk konstatert kragebeinsbrudd på stedet.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Hele Norges coronakart