Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fem britiske klubber ser Doffen i kveld

Store navn på plass i Irland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad får stadig flere beundrere. Når Start spiller Uefacupreturen borte mot irske Drogheda i kveld sitter det flust med storklubber på tribunen, skriver Fædrelandsvennen.

Blackburns interesse er allerede kjent. Også Bolton, West Ham, Leeds og Celtic har sendt folk for å se på kampen, opplyser Droghedas pressesjef Terry Collins til avisa.

Den irske klubben har ingen tro på at storklubben skal se på irske stjerner. Doffen sier til avisa at han ikke vil bruke energi på nye spekulasjoner om klubbskifte.

- Jeg har ikke hørt noe fra Blackburn etter Brasil-kampen, og helt ærlig så prøver jeg ikke å bry meg om dette i det hele tatt, sier Hæstad.

BLE SETT MOT BRASIL: Blackburn, Newcastle, Charlton så Doffen mot Brasil. Mot Drogheda er også Celtic, Bolton og West Ham og Leeds meldt. Foto: Scanpix
BLE SETT MOT BRASIL: Blackburn, Newcastle, Charlton så Doffen mot Brasil. Mot Drogheda er også Celtic, Bolton og West Ham og Leeds meldt. Foto: Scanpix Vis mer