Fem dager til fristen går ut: Northug og skiforbundet fortsatt ikke enige

- Ligger an til en del møter i løpet av uken.

SISTE FRIST: Siste frist er fortsatt 1. november. Da må Petter Northug og Norges Skiforbund ha inngått og underskrevet en representasjonsavtale. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SISTE FRIST: Siste frist er fortsatt 1. november. Da må Petter Northug og Norges Skiforbund ha inngått og underskrevet en representasjonsavtale. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Siste frist er fortsatt 1. november. Da må Petter Northug og Norges Skiforbund ha inngått og underskrevet en representasjonsavtale.

Dersom ikke denne avtalen kommer på plass, kan det spøke for Northugs representasjonsoppgave i vinter, og i verste fall kan VM i Falun gå uten at trønderen er på startstreken.

Det siste som har skjedd nå er at Petter Northug har lansert en ny kleskolleksjon, som står i direkte konkurranse med skiforbundets egen kolleksjon på dette området. Dette er en kompliserende faktor, men bare en liten del av helheten.

- Jeg kan bekrefte at 1. november fortsatt er siste frist for å bli enige, og vi er fortsatt ikke i mål, så det ligger an til en del møter i løpet av uken, sier generalsekretær Stein Opsal til NTB.

(NTB)