PÅ BYEN KVELDEN FØR: Fem av Ecuador-spillerne skal ha vært ute på byen kvelden før Argentina-kampen. Foto: AP Photo/Dolores Ochoa
PÅ BYEN KVELDEN FØR: Fem av Ecuador-spillerne skal ha vært ute på byen kvelden før Argentina-kampen. Foto: AP Photo/Dolores OchoaVis mer

Argentina til VM

Fem Ecuador-spillere utestengt fordi de festet foran Argentina-kampen

Fem av spillerne på Ecuadors landslag er utestengt fordi de skal ha vært ute på byen og festet i helgen foran VM-kvalkampen mot Argentina tirsdag.

Ifølge Det ecuadorianske fotballforbundet (FEF) har de fem brutt de interne disiplinærregler da de var ute på byen og festet i Quito forrige fredag.

Laget tok ledelsen 1-0 mot Argentina tirsdag, men et hattrick fra Lionel Messi ødela og sendte Argentina til fotball-VM i Russland.

Spillerne som er beskyldt for å forlate landslagsleiren skal har festet i utkanten av Quito, og er ikke blitt navngitt av FEF, men flere ecuadorianske medier har identifisert de fem.

Ifølge El Comerico skal det være snakk om at det er spillerne Robert Arboleda, Jefferson Orejuela, Gabriel Cortez, Enner Valencia og Joao Plata.

- Ved å ta dette skrittet vil FEF sende et sterkt signal til framtidige spillere, heter det i en pressemelding fra forbundet.

Ecuador hadde akkurat tapt 1-2 borte for Chile og ødelagt sjansene for spill i VM. Arboleda, Orejuela og Valencia spilte Argentina-kampen.

- Det er løgn, sa Orejuela til avisen El Telégrafo og nekter å ha vært med på noen utenomsportslige ablegøyer.

(NTB)