Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fem engelske klubber jager Carew

Kobles til Blackburn i dag.

(Dagbladet.no): Da Barcelona i går kjøpte Maxi Lopez lukket døra seg for John Carew på Nou Camp.

Samtidig fortsetter spekulasjonene om den norske landslagsspissen.

Carew-agent Per A. Flod sier til Dagbladet.no at fem klubber i Premier League har forhørt seg om 25-åringen.

En av dem kan være Blackburn. For i dag skriver lokalavisa Lancashire Evening Telegrah at Besiktas-spissen kan bli lagkamerat med Morten Gamst Pedersen.Flod vil ikke bekrefte at Rovers er en av dem fem engelske klubbene.

Vil låne angriper


- Jeg vil ikke kommentere navn, spesielt ikke på engelske klubber. Men det har vært henvendelser fra Spania og England, sier Flod.

Dersom Blackburns manager Mark Hughes satser på Carew, vil han ha nordmannen på lån.

- Hvis det finnes en sjanse for å hente inn en spiss på lån før overgangsvinduet stenges, så er det noe Mark kan tenke seg, sier Rovers-direktør John Williams til lokalavisa.

Men Flod tror verken Carew eller Besiktas er lystne på et utlån.

- Hvis John skulle gått ut på lån, måtte det vært en klubb som Barcelona. Ikke til en Premier League-klubb i bunnivået, sier Flod.

Agenten hevder mye tyder på at Carew ville blitt Barca-spiss, dersom han kunne spilt for katalanerne i Champions League.

Var Barca-aktuell

- Jeg vet at John var veldig aktuell for Barcelona, det kan jeg si nå.

I stedet tyder det meste på at Carew blir i Tyrkia. Det på tross av at trener Vicente Del Bosque, som hentet Carew, fikk sparken tidligere i dag.

- Det skal veldig mye til for at det skjer noe med John nå, det er bare tre dager til overgangsvinduet stenger. John er innstilt på å bli i Besiktas, sier agenten.

TRENINGSKAMP:</B> John Carew er en ettertraktet angriper. Her i treningskamp mot Vitesse Arnheim.