Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpint:

Fem jenter kjørte ut da Lara Gut tok sin andre strake seier

Tøff super g-løype for kvinnene.

ANDRE SEIER PÅ RAD: Lara Gut har fått en kanonstart på sesongen, og tok i dag sin andre super g-seier på rad. Her fra Sölden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ANDRE SEIER PÅ RAD: Lara Gut har fått en kanonstart på sesongen, og tok i dag sin andre super g-seier på rad. Her fra Sölden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lara Gut var best i kvinnenes super g i Val d'Isére, søndag.

Den sveitsiske alpinisten har vunnet de to siste super g-rennene, i tillegg ble hun nummer to i utfor 3. desember. Dermed har Gut fått en kanonstart på sesongen, og leder sammenlagt i super g-cupen.

Det var en tøff løype som ventet de kvinnelige alpinistene i Val d'Isére, og da 33 kvinner hadde satt utfor, hadde fem av dem kjørt ut av den isete løypa.

Jacqueline Wiles (USA), Coralie Frasse Sombet (Frankrike), Sofia Goggia (Italia), Viktoria Rebensburg (Tyskland) og Cornelia Guetter (Østerrike) kjørte alle ut, men heldigvis gikk det hele fint, og ingen så ut til å bli skadet.

Norske Ragnhild Mowinkel ble nummer 13, 2.20 bak Lara Gut.

Tina Weirather fra Liechtenstein ble nummer to, mens italienske Elena Curtoni ble nummer tre.

Maria Therese Tviberg startet som nummer 41, men kjørte svært godt og ble til slutt nummer 22, 2,84 sekunder bak Gut.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!