Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Muntlige forhandlinger om Håland med fem europeiske klubber

Fem klubber i kontakt med Molde om Håland

Ettertraktede Erling Braut Håland (17) er ønsket i flere store ligaer. Flere klubber er i samtaler med Molde.

ETTERTRAKTET: Erling Braut Håland er i flere klubbers søkelys etter strålende prestasjoner for Molde.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Erling Braut Håland er i flere klubbers søkelys etter strålende prestasjoner for Molde. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Romsdals Budstikke forhandler Molde med fem klubber om spisstalentet. Italienske Juventus skal være en av klubbene.

- Vi har vært i dialog med noen klubber, men forholder oss rolig til interessen. Nå er G19-mesterskapet det neste for Erling, sier Molde-direktør Øystein Neerland til avisen.

Interesse fra England, Tyskland og Italia

Lokalavisen skriver fredag at det er interesse for Håland fra klubber i Italia, England og Tyskland. Manchester United har blant annet blitt koblet til Håland flere ganger.

- Det er et antall aktører som har tatt direkte kontakt med oss. Vi har vært i samtaler med noen klubber, men der står saken. En samtale er ikke det samme som et bud. Vi forholder oss til formelle tilbud som står på et papir. Og det ligger ingen slike konkrete bud med tidsfrist på bordet, opplyser Neerland.

Molde takket i vinter nei til et bud fra Juventus. Neerland sier MFK opplever at mediene hausser opp interessen rundt det 17 år gamle stortalentet. Han påpeker også at Molde ikke er i en posisjon der de må selge unggutten.

- Vi må ingenting for vi har allerede tjent gode penger i sommer på videresalget av Mohamed Elyounoussi. Dette blir en vurdering vi må gjøre når vi ser hva som eventuelt kommer av formelle bud. Nå er det viktig at vi skjermer Erling litt og lar ham konsentrere seg om EM-sluttspillet for G19. Der får han spille mot jevnaldrende og vise seg fram i et godt utstillingsvindu, sier Øystein Neerland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media