ALT ER MULIG: Real Madrid-trener Jose Mourinho lover at han tar Harry Redknapps Tottenham på alvor i kveld - til tross for 4-0-ledelse fra hjemmekampen sist uke. Foto: Andres Kudacki, AP/Scanpix
ALT ER MULIG: Real Madrid-trener Jose Mourinho lover at han tar Harry Redknapps Tottenham på alvor i kveld - til tross for 4-0-ledelse fra hjemmekampen sist uke. Foto: Andres Kudacki, AP/ScanpixVis mer

- Fem mål er ikke nok i kveld, Harry

Men Mourinho tror Spurs vil prøve å skape et mirakel.

(Dagbladet): Kvartfinalen mellom Tottenham og Real Madrid virker mer eller mindre avgjort etter 4-0 til spanjolene på Santiago Bernabeu sist uke.

Men Jose Mourinho kommer ikke med et Real på sparebluss for å forsvare seg til semifinaleplass, sa han på gårsdagens pressekonferanse.

- Vi må ta kampen på alvor, men samtidig tror jeg ikke fem mål for Tottenham vil være nok til å slå oss, fordi jeg tror vi kommer til å score her, sier portugiseren  ifølge Four Four Two.

Han vet at utrolige ting kan skje innen fotballen, og han respekterer den engelske fotballens fighterinnstilling.

- Det er derfor vi kommer hit for å spille seriøst. Spesielt jeg og folk som Xabi Alonso, som kjenner mentaliteten på engelske stadioner, og blant engelske supportere og i engelske lag. De vil forsøke alt, tror Mourinho.

Ville prøvd selv Alt ligger til rette for en supersemi mellom Real og erkerivalen Barcelona, som tok seg enkelt videre i går. Men Mourinho vil ikke snakke om et eventuelt møte med katalanerne før jobben er gjort mot Tottenham i kveld.

- Harry Redknapp er en god venn, og om jeg var i Harrys sko - se for deg at vi hadde tapt 4-0 her og skulle spille den andre kampen i Madrid - ville jeg ikke kastet inn håndkleet. Jeg ville gjort alt sammen med spillerne mine for å forsøke å skape et mirakel.

Og Redknapp vet også at alt er mulig. Det lærte han av å se på Brede Hangelands Fulham i åttedelsfinalen i Europa League i fjor.

- Jeg så Fulham hjemme mot Juventus i fjor. De lå under 3-1 etter første kamp, og havnet under 1-0 hjemme, men vant sammenlagt, så alt er mulig, sier Totteham-manageren ifølge uefa.com.

Stortap for to år siden Sist Real Madrid var i England, i mars 2009, tapte de 4-0 for Liverpool og 5-0 sammenlagt. Xabi Alonso, som nå er Real-spiller, var en del av Liverpool-mannskapet den gangen.

- Jeg tror ikke det kan sammenliknes - dette er to helt forskjellige spillertropper. Men vi vet at det er viktig for Spurs å vise seg fra sin beste side, og de ønsker å overraske og gjøre et legendarisk comeback. Vi vet at vi må være fokuserte på oppgaven vår. Gjør vi jobben vår riktig, bør vi gå videre, sier Alonso ifølge uefa.com.

• Følg Tottenham - Real Madrid (0-4) og Schalke - Inter (2-5) direkte på live.dagbladet.no klokka 20.45.

KNUSTE REAL: Xabi Alonso spilte i Liverpools helrøde drakt sist Real Madrid var i England. Da ble det 4-0 til de røde. I kveld tror Real-spilleren på avansement selv om Spurs vil forsøke det umulige. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
KNUSTE REAL: Xabi Alonso spilte i Liverpools helrøde drakt sist Real Madrid var i England. Da ble det 4-0 til de røde. I kveld tror Real-spilleren på avansement selv om Spurs vil forsøke det umulige. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer