Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fem Mexico-spillere avga positiv dopingprøve

Samme stoff som Contador testet positivt på.

KASTET UT AV GOLD CUP: Fem spillere fra Mexico, deriblant Antonio Naelson (til høyre), er utestengt av det meksikanske fotballforbundet etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet clenbuterol. Det er det samme som Alberto Contador testet positivt på, men det gjenstår å se om også Mexico-gutta skylder på dårlig biff. Foto:    REUTERS/Beck Diefenbach
KASTET UT AV GOLD CUP: Fem spillere fra Mexico, deriblant Antonio Naelson (til høyre), er utestengt av det meksikanske fotballforbundet etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet clenbuterol. Det er det samme som Alberto Contador testet positivt på, men det gjenstår å se om også Mexico-gutta skylder på dårlig biff. Foto: REUTERS/Beck Diefenbach Vis mer

Fem av Mexicos landslagsspillere i fotball er utestengt for å ha brutt dopingbestemmelsene. Det opplyste det mexicanske fotballforbundet torsdag.

De fem spillerne som har testet positivt for det forbudte stoffet clenbuterol var alle med i troppen i den pågående Gold Cup-turneringen i USA.

Generalsekretæren i Det mexicanske fotballforbundet, Decio De Maria, opplyste at spillerne som hadde avlagt de positive dopingprøvene var målvakten Guillermo Ochoa, forsvarsspillerne Francisco Rodriguez og Edgar Duenas, og midtbanespillerne Antonio Naelson og Christian Bermudez.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media