KASTET UT AV GOLD CUP: Fem spillere fra Mexico, deriblant Antonio Naelson (til høyre), er utestengt av det meksikanske fotballforbundet etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet clenbuterol. Det er det samme som Alberto Contador testet positivt på, men det gjenstår å se om også Mexico-gutta skylder på dårlig biff. Foto:    REUTERS/Beck Diefenbach
KASTET UT AV GOLD CUP: Fem spillere fra Mexico, deriblant Antonio Naelson (til høyre), er utestengt av det meksikanske fotballforbundet etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet clenbuterol. Det er det samme som Alberto Contador testet positivt på, men det gjenstår å se om også Mexico-gutta skylder på dårlig biff. Foto: REUTERS/Beck DiefenbachVis mer

Fem Mexico-spillere avga positiv dopingprøve

Samme stoff som Contador testet positivt på.

Fem av Mexicos landslagsspillere i fotball er utestengt for å ha brutt dopingbestemmelsene. Det opplyste det mexicanske fotballforbundet torsdag.

De fem spillerne som har testet positivt for det forbudte stoffet clenbuterol var alle med i troppen i den pågående Gold Cup-turneringen i USA.

Generalsekretæren i Det mexicanske fotballforbundet, Decio De Maria, opplyste at spillerne som hadde avlagt de positive dopingprøvene var målvakten Guillermo Ochoa, forsvarsspillerne Francisco Rodriguez og Edgar Duenas, og midtbanespillerne Antonio Naelson og Christian Bermudez.

(NTB)