Fem poeng på rad for Shampo

Espen «Shampo» Knutsen noterte sitt femte målpoeng da Columbus Blue Jackets og Ottawa Senators spilte uavgjort 3-3 i natt.

- I spilleforlegningen skjøt jeg like utenfor. I tillegg var jeg en gang alene med keeper i løpet av kampen. Jeg prøvde å skyte mellom beina på ham, men det gikk ikke, sier Espen «Shampo» Knutsen til Stavanger Aftenblad.

Episoden førte likevel til at Columbus kom seg inn i kampen igjen. Ottawas forsvarsspiller Ricard Persson pådro seg to minutters utvisning for slashing, og i overtallsspillet som fulgte scoret Blue Jackets.

- Vi spilte allerede power play og fikk en fem mot tresituasjon da han ble utvist, sier Shampo. Oslo-gutten spilte fram finnen Petteri Nummelin som skjøt via Jamie Heward i mål og 2-3.

Columbus Blue Jackets er inne i en ny god periode og Shampo bidrar stadig til tellende resultat. I går noterte han for sitt femte målpoeng på rad, og i National Hockey League (NHL) merker man seg slikt.

- Avisene skriver om det. Statistikk teller mye i NHL. Bare synd jeg gikk glipp av de åtte første kampene. Da kunne jeg hatt flere poeng, påpeker han.

(NTB)