Sykdom i Rosenborg-troppen

Fem RBK-spillere brått syke

Sliter med omgangssyke.

SYK: Pål Andre Helland er en av fem spillere som ikke er med mot Jessheim på grunn av sykdom. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SYK: Pål Andre Helland er en av fem spillere som ikke er med mot Jessheim på grunn av sykdom. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Fem Rosenborg-spillere er slått ut av sykdom foran onsdagens cupoppgjør mot Ull/Kisa, melder Adresseavisen.

Pål-André Helland, Anders Trondsen, Birger Meling, Yann-Erik de Lanlay og Emil Konradsen Ceide er ikke med i troppen i den tredje runden som på Jessheim stadion.

Klubben skriver på egne hjemmesider at flere spillere måtte melde avbud i morgentimene på grunn av sykdom.

- Det stemmer at vi sliter med omgangssyke, sier RBK-trener Eirik Horneland til Adresseavisen.

Sykdomsutbruddet har gjort at trønderne tar med seg flere unggutter til Jessheim, deriblant Igoh Ogbu (19), Mikael Tørset Johnsen (18), Erik Botheim (19), Filip Brattbakk (19) og Sondre Skogen (18).

Her er hele troppen:

André Hansen, Arild Østbø, Tore Reginiussen, Even Hovland, Gustav Valsvik, Vegar Eggen Hedenstad, Mike Jensen, Anders Konradsen, Djordje Denic, Igoh Ogbu, Mikael Johnsen, Gjermund Åsen, Erik Botheim, Alexander Søderlund, David Akintola, Samuel Adegbenro, Filip Brattbakk, Sondre Skogen.

Etter en tøff start på sesongen, står Rosenborg nå med fire strake seire i alle turneringer, deriblant en 3-0-seier mot Tiller i cupen.

- Vi kommer i bedre form, vi har vært litt mer kompakte, så vi har ikke rast ut i press. Der har vi vært for dårlige og ikke godt nok trent, sa Horneland til Dagbladet etter seieren mot Vålerenga på søndag.

Saken oppdateres.

NTB / Dagbladet