SENDT HJEM TIL ITALIA: Gervinho er én av fem Roma-spillere som ikke får være med videre på italienernes treningsleir til Indonesia. Her i kamp mot Manchester City. Foto: Scanpix
SENDT HJEM TIL ITALIA: Gervinho er én av fem Roma-spillere som ikke får være med videre på italienernes treningsleir til Indonesia. Her i kamp mot Manchester City. Foto: ScanpixVis mer

Fem Roma-spillere stoppet på flyplassen i Indonesia

- Det er svært skuffende.

Roma må klare seg uten fem av sine faste spillere i treningskampen laget skal spille i den indonesiske hovedstaden Jakarta lørdag. Det kommer av at de rett og slett ble nektet innreise til landet. På flyplassen slapp de ikke forbi passkontrollen, men ble satt på første fly hjemover.

- Vi landet i Jakarta fredag kveld, men fikk problemer i passkontrollen med en gang etter at vi hadde landet. Dette er første gangen et lag fra Serie A er i dette landet, forteller styreformannen i klubben, Italo Zanzi.

De spillerne myndighetene ikke ville gi innreise var Seydou Doumbia, Gervinho, Víctor Ibarbo, Adem Ljajic og Antonio Sanabria.

Zanzi la ikke skjul på at de problemene laget ble blandet inn i på flyplassen føltes veldig frustrerende.

- Dette var en skikkelig nedtur for oss og svært skuffende. Vi har tross alt gjort mye for å få til denne turen. Det er ikke positivt for spillerne heller. Alle er tapere i denne saken, ikke minst tilhengerne våre her i Indonesia, sier Zanzi.

Kampen lørdag skulle gå mellom to lag med Roma-spillere.

Det er ikke kjent hvorfor de fem spillerne ble nektet innreise, og indonesiske myndigheter har ikke kommentert saken.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram