Fem ting Liverpool må passe seg for når de møter Roma

Jürgen Klopps mannskap står ikke foran en enkel oppgave i Champions League-semifinalen.

STOR OPPGAVE: Liverpool-manager Jürgen Klopp får noe å bryne seg på når Roma kommer på besøk til Anfield. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix
STOR OPPGAVE: Liverpool-manager Jürgen Klopp får noe å bryne seg på når Roma kommer på besøk til Anfield. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool - Roma spilles 20.45 i kveld (Viasat 4)

(FourFourTwo): Da det ble annonsert at Roma ville bli Liverpools semifinalemotstander i Champions League, var det mange røde supportere som var lettet.

De hadde tross alt unngått de tyske mesterne Bayern München og regjerende Champions League-mester Real Madrid.

Men det er ikke rom for å undervurdere Roma, for italienerne har vist fantastisk form i Europa. Etter å ha toppet gruppa foran lag som Chelsea og Atlético Madrid, slo Roma ut Sjakhtar Donetsk før de slo knockout på Barcelona i kvartfinalen.

De vil være en skikkelig tøff nøtt å knekke for Jürgen Klopps lag, når de møtes i det som vil bli en fascinerende batalje. Her er fem ting Liverpool bør passe seg for:

1. Høy forsvarslinje

Defensivt har Roma vist klare forbedringer denne sesongen. Det at Francesco Totti gikk av med pensjon i fjor gjorde kanskje vondt, men et godt kollektiv har blitt formet i fraværet av Roma-ikonet.

Roma har ikke en tendens til å svikte særlig ofte, og er kapable til å holde nullen selv mot de beste angrep (Roma har ikke sluppet inn mål på hjemmebane i Champions League denne sesongen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer