Fem uker fri for Hingis

Martina Hingis har fem uker på seg til å få orden på boet sitt. Mandag ble hun sensasjonelt slått ut av Wimbledon-turneringen i 1. runde.

Den sveitsiske 20-åringen har holdt plassen på toppen av verdensrankingen i 196 uker, men det har i det siste blitt tøffere og tøffere for henne på heve seg i de store turneringene. Forrige gang hun gikk til topps i en Grand Slam-turnering var for to og et halvt år siden i Australian Open.

Derfor går hun fem viktige uker i møte med tanke på fortsettelsen av karrieren, og ekspertene spør seg nå om det er nok tid til å komme seg etter den gedigne nedturen det var for henne å bli utklasset av ukjente Virginia Ruano Pascual fra Spania.

- Nå trenger jeg litt tid på å komme meg igjen, og det gjelder både kropp og sjel. Med fem ukers fri har jeg den tiden jeg trenger, og så får vi se hva som skjer videre, sa Hingis etter at hun hadde gjort sitt i Wimbledon i år.

- Nå reiser jeg hjem til Sveits, og i vante omgivelser skal jeg forberede meg så godt jeg kan til grussesongen, sa hun før hun forlot London mandag, utklasset, utslått og svært skuffet.

(NTB)