<strong>TAP:</strong> Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Montreal Canadiens. Foto: Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock
TAP: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Montreal Canadiens. Foto: Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock Vis mer

Femte strake tap for Zuccas Rangers

New York Rangers og Mats Zuccarello gikk på sitt femte strake tap i NHL da Montreal Canadiens ble for sterke og vant 3-1 natt til fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rangers reduserte ved Kevin Hayes til 1-2 i overtallsspill tre minutter før slutt, og da newyorkerne satset alt i sluttspurten, satte Phillip Danault inn 3-1 i det tomme Rangers-buret.

Etter 6.59 minutter var Tomas Plekanec frampå og satte inn kampens første scoring. Stillingen holdt seg ut perioden, men snaut fire minutter ut i midtperioden doblet hjemmelaget ledelsen til 2-0 ved Jeff Petry.

I siste periode hadde Rangers flere skudd på mål enn de hadde i løpet av de to første periodene til sammen, men det ble kun med én redusering før Canadiens la på til 3-1.

30 år gamle Zuccarello noterte seg for to skudd på mål i oppgjøret.

Rangers hadde en gyllen mulighet til å ta igjen Columbus Blue Jackets i kampen om å få det siste wildcardet for å nå sluttspillet. Blue Jackets tapte sin kamp mot Philadelphia Flyers, men Rangers-tapet gjør at det fortsatt er seks poeng mellom lagene.

Neste mulighet for å slå tilbake for Zucca og co. kommer allerede lørdag. Da kommer Minnesota Wild på besøk til New York og Madison Square Garden.


(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer