Femtedivisjonslag ville ha Berg

Var nær en løsning, men det lot seg ikke gjøre.

Påtroppende Lillestrøm-trener Henning Berg ble spurt om å trene femtedivisjonslaget Enebakk/Driv Fotball ut sesongen, men den tidligere England-proffen måtte takke nei.

Tidligere i september ble det klart at Berg måtte forlate Lyn før kontrakten gikk ut. Oslo-laget likte ikke at den tidligere midtstopperen hadde signert avtale med LSK for neste sesong.

Berg sier til enebakkavis.no at han forsøkte å finne en løsning med Enebakk/Driv, men at det ikke lot seg gjøre av praktiske grunner.

- Det var aldri snakk om lønn eller annen form for godtgjørelse. Henning er en god kompis av meg gjennom mange år, og det hele var kun snakk om en vennetjeneste, sier EDF-trener Magne Johansen til Enebakk Avis.

Enebakk/Driv ligger sist i sin avdeling i 5. divisjon. De vil ikke kunne avansere selv med full pott i innspurten, men de gjenstående kampene er viktige fordi laget som blir nest sist ofte får beholde plassen når neste års avdelinger blir satt opp.

- Vi snakker mye fotball sammen nesten hver eneste uke, og det hadde vært innmari artig om han kunne ha overtatt min rolle i de siste tre kampene, sier Johansen.

(NTB)

DIREKTE TIL LSK: Men en stund så det ut til at Henning Berg tok en tur innom femtedivisjonsklubben Enebakk/Driv etter at han avsluttet sitt engasjement i Lyn. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
DIREKTE TIL LSK: Men en stund så det ut til at Henning Berg tok en tur innom femtedivisjonsklubben Enebakk/Driv etter at han avsluttet sitt engasjement i Lyn. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer