Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Femtendeplass for Jansrud i storslalåm

Haugen beste nordmann.

FEMTENDEPLASS: Kjetil Jansrud kjørte inn til en femtendeplass i storslalåmen i Beaver Creek. Leif Kristian Haugen ble beste norske på en ellevteplass.. Foto: EPA/GEORGE FREY
FEMTENDEPLASS: Kjetil Jansrud kjørte inn til en femtendeplass i storslalåmen i Beaver Creek. Leif Kristian Haugen ble beste norske på en ellevteplass.. Foto: EPA/GEORGE FREY Vis mer

(Dagbladet): Kjetil Jansrud hadde 0,67 sekunder på lederen da han satte utfor i sin finaleomgang i storslalåm i Beaver Creek.

Og etter Vinstra-mannens strålende form de siste ukene, var det forventninger.

Jansrud åpnet godt, og økte ledelsen på toppen av bakken. Men han tapte i det nederste partiet, og i mål var han 78 hundredeler bak ledende Victor Muffat Jeandet.

Henrik Kristoffersen åpnet som Jansrud godt, men gjorde dessverre en feil i midtpartiet, noe som trolig kostet ham ledelsen i mål. Det samme gjorde Leif Kristian Haugen, men Haugen ble beste nordmann på en tolvteplass.

Ted Ligety vant rennet etter et imponerende storslalåm.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media