Femteplass til Kvalheim/Maaseide

NEW YORK (NTB): Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide tok femteplassen i sandvolleyturneringen i Goodwill Games i går. De slo canadierne John Child og Mark Heese 15-13 i den avgjørende kampen, som varte i 56 minutter.

Det norske paret, som vant sandvolleyturneringen i Goodwill Games i St. Petersburg i 1994, fikk 8000 dollar (60 000 kroner) for innsatsen. Etter kampen ga både Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide inntrykk av at de var fornøyde med innsatsen mot canadierne.

- Vi spilte dårlig fredag. Det gjorde at vi skjerpet oss maskimalt til møtet med Child og Heese, for hver eneste kamp er veldig viktig med tanke på den samlede rankingen, sa Jan Kvalheim etter kampen.

Han sa at han visste kampen i går ville bli vanskelig, for canadierne har vanligvis veldig god ballkontroll.

- Vi var her som regjerende tittelforsvarere, men tapte en rekke jevne kamper. Marginene var ikke på vår side i denne turneringen. Det er bittert, men det er ikke stort vi kan gjøre med det. Derfor må vi bare se videre og starte forberedelsene til vår neste turnering, sa Bjørn Maaseide etter at Goodwill Games-innsatsen var over for denne gang.

(NTB)