Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fenerbahce vil gi 50 millioner for Carew

Ifølge engelsk avis. - Kjent sak at de er interessert, sier agenten.

ØNSKET I TYRKIA?  Tyrkiske Fenerbahce skal være villige til å bla opp nærmere 50 millioner kroner for John Carew, skriver Daily Mirror. Foto: Olly Greenwood, AFP/Scanpix
ØNSKET I TYRKIA? Tyrkiske Fenerbahce skal være villige til å bla opp nærmere 50 millioner kroner for John Carew, skriver Daily Mirror. Foto: Olly Greenwood, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Det nærmer seg overgangsvindu i europeisk fotball, og som vanlig kommer ryktene om mulige overganger for John Carew.

Tyrkiske Fenerbahce skal ifølge Daily Mirror  være villige til å tilby Aston Villa nærmere 50 millioner kroner for nordmannen.

- Det er jo ikke noe nytt at Fenerbahce vil ha John. Det har jo vært kjent i tre år, og har stått i avisene før hvert overgangsvindu. Snart kommer vel skriveriene om Panathinaikos også, det pleier å være de to klubbene hver gang, sier Carews agent Per A. Flod til Dagbladet.

Avisa siterer tyrkiske kilder på at representanter for 30-åringen fra Lørenskog skal være i samtaler om betingelser med Fenerbahce.

- Når det gjelder forhandlinger eller slike ting er jeg konsekvent på at jeg aldri kommenterer det, sier Flod.

Avgjørelse til sommeren
Carew skaffet seg et solid navn i tyrkisk fotball da han spilte for Besiktas.

Enn så lenge har spissen halvannet år igjen av kontrakten med Aston Villa, og har ikke signalisert annet enn at han ønsker å fortsette i England.

- Et eller annet skjer i løpet av sommeren 2010. Enten en forlengelse av kontrakten eller en overgang. John kan selvsagt spille det siste året av kontrakten også, men jeg regner ikke med at Villa er interessert i det, sier Flod.

Populær i Villa
Han tror ikke det kommer til å skje noe med John Carews klubbtilhørighet i januarvinduet.

- Det er neppe tidspunktet for det nå med mindre det skjer noe helt spesielt. Jeg snakket med John om dette seinest i går, og vi ser vel mot sommeren. Det har ligget i kortene helt siden han skrev ny kontrakt i fjor sommer, at Martin O'Neill og jeg skulle sette oss ned sommeren 2010 for å snakke om Johns framtid, sier Flod.

Han sier Carew stortrives i Aston Villa, hvor han er en av klubbens aller mest populære spillere.

- Det er en ny situasjon for John. Det er kanskje ikke så rart, for han har spilt med noen av de aller beste spillerne tidligere, men du merker det med en gang du kommer dit. Bare han varmer opp, synger fansen «Carew, Carew» sier Flod.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media