Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fenerbahçe videre for første gang

Gjorde jobben mot CSKA.

Fenerbahçe tok seg videre fra gruppespillet i mesterligaen for første gang med 3-1-seier over CSKA Moskva.

Ugur Boral avgjorde kampen med sine to mål for Fenerbahçe. CSKA Moskva tok ledelsen etter en halvtimes spill da Edu var uheldig og scoret selvmål. Alex utlignet to minutter senere, og Ugur sendte Fenerbahçe i føringen på overtid i første omgang.

Helt på tampen av kampen satte han inn 3-1.

Det var første gang på fem forsøk at Fenerbahçe er klar for cupspillet.

Inter var sikret gruppeseieren og avsluttet med 1-0-seier over PSV Eindhoven. Julio Cruz scoret seiersmålet etter 64 minutter. PSVs Edison Mendez fikk marsjordre allerede etter 28 minutter av kampen.

PSV måtte slå Inter og håpe at Fenerbahçe avga poeng for å ta seg til åttedelsfinale, men var ikke i nærheten av det. Laget må dermed ta til takke med spill i UEFA-cupen etter å ha endt på tredjeplass i gruppen.

(NTB)

TURKISH DELIGHT:Roberto Carlos og tomålsscorer Ugur Boral havnet i het omfavnelse etter Fenerbaches avansement til åttendedelsfinalen i Champions League. Foto: Reuters/Scanpix
TURKISH DELIGHT:Roberto Carlos og tomålsscorer Ugur Boral havnet i het omfavnelse etter Fenerbaches avansement til åttendedelsfinalen i Champions League. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media