Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fengselsfugl klar for Liverpool

Pennant har skrevet under for fire år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jermaine Pennenat ble verdens dyreste 15-åring da Arsenal betalte 23 mill. kroner for vingen i 1998.

I dag ble 23-åringen  klar for Liverpool, og overgangssummen er ifølge SkySports på rundt seks millioner pund (ca. 72 millioner kroner).

Pennant får trolig sin debut mot Kaiserslautern på lørdag. Høyrekanten blir Liverpools femte forsterkning denne sommeren.

Radiomerket

I 2005 ble midtbanespilleren den første Premier League-proffen som spilte med elektronisk radiomerking, etter 21 dager i fengsel for fyllekjøring uten forsikring.

Pennants kjøretur endte i en lyktestolpe. Den episoden var ikke Pennants første møte med loven. Året før mistet han lappen som Arsenal-spiller, da han ble fersket kjørende i feil fil i London.

Talentet er også blitt bortvist fra Birmingham-trening på grunn av fyll. Og som U21-spiller ble han sendt hjem fra landslagsleir fordi han ikke overholdt leggetida.

Til undersøkelse

PÅ VEI TIL ANFIELD: Jermaine Pennant blir Liverpool-spiller, bare Birmingham aksepterer budet fra klubben. Foto: Scanpix/Ap
PÅ VEI TIL ANFIELD: Jermaine Pennant blir Liverpool-spiller, bare Birmingham aksepterer budet fra klubben. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Liverpool har lenge vært på utkikk etter en høyrekant, og har tidligere fått avslag på Sevillas Daniel Alves.

Det ryktes også at Liverpool kommer til å kjøpe Feyenoord-spiss Dirk Kuyt, dersom prisen er riktig. I går varslet manageren to nye navn i troppen i løpet av kort tid.

- Vi skal hente inn flere spillere, men det er vanskelig å si hvor vi står akkurat nå. Det kommer an på flere faktorer, sier Liverpool-manager Rafael Benitez.