Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fengslende feiring av Cahill

Feiret med usynlige håndjern for fengslet bror.

(Dagbladet.no): Da Everton-spiller Tim Cahill scoret mot Portsmouth i går, benyttet han anledningen til å sende en hilsen til sin bror Sean Cahill, som sitter fengslet i Australia.

Der blir han sittende i seks år, som følge av en dom for grovt overfall.

Bror Cahill feiret med kryssede hender, som om han skulle være i håndjern, ifølge BBC.

Dette har vakt reaksjoner, men en talsmann for klubben forsvarer spillerens feiring:

- Målfering er en personlig ting, og hvordan den utføres, er opp til spillerne å bestemme. Ingen kan blande seg borti det, så lenge feiringen ikke er i strid med regelverket, sier talsmannen, som er sikker på at Cahill tenkte nøye gjennom det han gjorde.

Cahill har i det siste slitt med formen, så gårsdagens mål ga opptur i dobbel forstand. Derfor var det også en følelsespreget midtbanespiller som feiret målet sitt.

• Les også: Robotdans, saltoer og av med klærne - her er flere spesielle målfeiringer

FØLELSESLADD: Evertons Tim Cahill (i midten) reagerte sterkt etter at han scoret mot Portsmouth i går. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX
FØLELSESLADD: Evertons Tim Cahill (i midten) reagerte sterkt etter at han scoret mot Portsmouth i går. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX Vis mer
FENGSLENDE: Tim Cahill markerte sin støtte til broren, som forrige måned ble sendt i fengsel for seks år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media