Kinsley Wolanski ville banestorme Copa America-finalen

Fengslet etter nytt finalestuntforsøk

Kinsey Wolanski avslører at hun prøvde å sabotere helgens finale i Copa América.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun ble verdensberømt over natten etter Champions League-finalen. Den 22-årige modellen Kinsley Wolanski sjokkerte idrettsverdenen da hun, iført kun en badedrakt, stormet banen underveis i kampen mellom Liverpool og Tottenham.

En drøy måned seinere ville hun gjøre et nytt forsøk på å stjele all oppmerksomhet under en stor fotballfinale, skriver Expressen.

Nå avslører Kinsley Wolanski at hun søndag kveld ble fengslet - etter å ha prøvd å sabotere Copa América-finalen mellom Brasil og Peru.

På Instagram-kontoen sin skriver hun at hun nå er ute etter forsøket. Ute av varetekt nå, skriver hun på Instagram.

«Jeg innrømmer at Copa América definitivt vant, men vi fikk et skikkelig eventyr da vi prøvde. Fløy til Brasil, kledde oss ut, kom oss til setene og så endte det med at Vitaly ble taklet av 20 sikkerhetsvakter. Nå er vi ute av varetekt og nyter vår tid i Brasil», skriver hun.

Tidligere har Wolanski varslet at hun planlegger flere opptrinn på store sportsarrangementer, i et eksklusivt intervju med britiske The Sun.

- Jeg har planer om å gjøre enda mer av dette for å skape meg et enda større navn. Etter at jeg ble løslatt fra fengsel, hadde jeg gått fra å ha 300 000 følgere på Instagram til å plutselig ha over to millioner. Man kan ikke kjøpe den form for publisitet, sier hun til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer