Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fenninger mister hele sesongen etter fall på trening

Korsbåndsskade.

STYGG SKADE: Anna Fenninger ble fløyet til sykehus med helikopter etter fallet. Nå viser det seg at skaden koster henne hele sesongen. Foto: SCANPIX/AFP  / PHILIPPE DESMAZES
STYGG SKADE: Anna Fenninger ble fløyet til sykehus med helikopter etter fallet. Nå viser det seg at skaden koster henne hele sesongen. Foto: SCANPIX/AFP / PHILIPPE DESMAZES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjerende verdensmester i storslalåm, østerrikske Anna Fenninger, mister hele sesongen med korsbåndskade etter å ha falt på trening onsdag.

Det østerrikske skiforbundet opplyste at VM-vinneren fikk slått det venstre kneet sitt under storslalåmtrening, få dager før lørdagens verdenscupåpning i Sölden.

Hun ble fraktet til sykehus i Innsbruck med helikopter etter uhellet. Ikke lenge etter kom beskjeden fra forbundet om at sesongen er over for karismatiske Fenninger.

Den 26 år gamle alpinisten, som har vunnet verdenscupen sammenlagt de siste to sesongene, har slitt med kneproblemer i flere år.

Hun gikk glipp av flere ukers trening i sommer da hun måtte forlate en treningsleir. Hun tok ingen sjanser etter å ha fått føling med en kneskade.

Den tradisjonelle sesongåpningen på Rettenbach-breen går lørdag. I fjor delte Fenninger seieren med amerikanske Mikaela Shiffrin.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!