Ferdig for i år?

Espen Knutsens vonde strekkskade kan i verste fall sette ham ut av spill fram til januar.

LOS ANGELES (Dagbladet): Nordmannen følte at de strekte musklene i lyske- og mageregionen ble bedre i helga. Men da han prøvde å røre på seg, kom smertene med en gang.

Vet ikke

- Det er blitt litt bedre, men ikke mye. Når jeg prøver å jogge litt eller skyve fra på et brett vi har i garderoben, så hogger det til, sier en bekymret Shampo til Dagbladet.

Dermed var ikke 30-åringen med på klubbens privatfly til Colorado i går. I stedet regner han med å reise til Montreal for å besøke en ekspert innen muskelskader i løpet av et par dager, muligens i dag.

- Fysioterapeuten vår skulle ringe og fikse en avtale hos en spesialist i Montreal denne uka, forteller Espen.

- Det er noe muskulært, men legene her finner ikke helt ut av det. Derfor er det greit å dra dit og sjekke med spesialisten. Han er visst veldig flink, så jeg får et svar på hva det er, fortsetter Espen, som hittil har fått varme- og strømbehandling i tillegg til diverse medikamenter for skaden.

Varsom

Columbus-proffen har ikke trent på over to uker. Sist han var på isen var i kampen mot Buffalo den 3. november. Siden har han stått over tre kamper.

Nå tviler han også på at han spiller noen av lagets tre kamper denne uka.

- Jeg har ikke vært på is siden forrige kamp for over ei uke siden. Starter du for tidlig, er du raskt tilbake til der du var. Det gjelder å være varsom, sier Shampo.

Men sjøl om skaden kan bli langvarig, håper han at det ikke spolerer sesongen.

- Nå gjelder det å bli frisk. Jeg har ikke peiling på når jeg kan komme tilbake. Jeg har hørt om mange som har hatt liknende skader. Det kan ta alt fra én uke til åtte uker. Men det er en lang sesong, sier Espen optimistisk.

Spiller bra

I Shampos fravær har Columbus plukket fem av seks mulige poeng.

Og sjøl om Espen veldig gjerne skulle vært på isen, gjør seirene det lettere for ham.

- Det hadde vært enda mer frustrerende for meg om vi hadde tapt. Det er gøy at vi gjør det bra. Vi spiller bra om dagen, sier Shampo.

SKADD: Columbus' Espen Knutsen sliter med en skade i lyske-og mageregionen. - Det er blitt litt bedre, men ikke mye, sier Shampo.