Ferdig i Rosenborg

Tore Reginiussens tid som Rosenborg-spiller er over. Det bekrefter klubben selv på sin hjemmeside.

FERDIG I ROSENORG: Tore Reginiussen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
FERDIG I ROSENORG: Tore Reginiussen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midstopperkjempen får ikke forlenget kontrakten med trønderne.

- Det har vært en fantastisk reise, og jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i Rosenborg, sier Tore Reginiussen til RBK.no.

Reginussen har vært en av Eliteseriens og Norges beste midtstoppere i en årrekke. I november meddelte storebroren til Mads Reginiussen at han gir seg på landslaget.

Nå er han også ferdig i Rosenborg.

- Kontrakten min gikk ut, og jeg har forståelse og respekt for at klubben prioriterer annerledes neste år. Med tanke på pandemien og alt det har ført med seg, er det selvfølgelig trist at dette ble siste sesongen. Jeg skulle gjerne avsluttet foran et fullsatt Lerkendal, men jeg kommer tilbake på besøk når alt er tilbake ved normalen, sier Reginiussen.

Sportslig leder Micke Dorsin påpeker at Rosenborg takker av en klubblegende.

- Tore er en av de beste forsvarsspillerne i Rosenborg gjennom tidene. Han har bidratt på en strålende måte både på- og utenfor banen. På banen ved sitt solide og oppofrende spill, utenfor banen med sitt tydelige samfunnsengasjement, sier Dorsin.

- Vi har hatt en dialog om veien videre en god stund, og underveis har det vokst seg frem at dette var riktig beslutning. Det går på økonomi, alder og stallsammensetning, sier Dorsin.

- Når Lerkendal kan fylles igjen neste år, så skal Tore få den hyllesten han fortjener, lover svensken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer