Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferdig med cupsaken

HAUGESUND (Dagbladet): Haugesund- Start 1- 2. - Jeg nekter å si noe om cupsaken eller anken til Molde. Det er jeg ferdig med. Nå bruker jeg all energi på at Start skal overleve i serien. Vi har absolutt sjansen, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Med ni poeng på de tre siste kampene (Rosenborg, Odd og Haugesund) kan vi klare det, sier Start-treneren til Dagbladet etter gårsdagens skjebneseier i Haugesund.

Etter de ti første serierundene hadde Start bare to poeng. Nå har laget tatt 18 poeng på de 11 siste kampene, og et langt steg i retning ny kontrakt.

- Etter den dårlige starten, var det bare spillerne og jeg i hele Norge som trodde vi kunne greie oss. I motsetning til alle andre har vi nektet å gi opp. Hver kamp har vært som en cupfinale. Selv om det ennå er langt igjen, har jeg tro på at vi er tippeligalag også neste sesong, sier Jan Halvor Halvorsen.

- Kjempejobb

Seiersresepten i går var å presse høyt fra start, nekte hjemmelaget rom og få et tidlig mål.

- Alt gikk etter oppskriften da Tom Berhus og Andreas Ottosson sørget for tomålsledelse. På stillingen 0- 2 burde Andreas punktert kampen. I stedet skapte vi ny spenning ved å la Haugesund redusere. Selv om vi burde hindret 1- 2-målet, gjorde spillerne en kjempejobb, sier en fornøyd Start-trener Jan Halvor Halvorsen.

- Rykker aldri ned

For Start-keeper Espen Johnsen ble det en særdeles travel ettermiddag, med blant annet tre stangskudd.

- Det var helt sykt i perioder. Jeg var oppe på tærne hele tida, og har sjelden vært mer sliten. Vi hadde flaks, men var også gode. Start rykker aldri ned, sier Start-keeperen.

SKJEBNESEIER: Andreas Ottosson (t.h.) har akkurat sørget for tomålsledelse - og Start-spillerne kan juble. Nå er hver kamp som en cupfinale.