Ferdinand i tenkeboksen

Rio Ferdinand (23) har gitt seg sjøl to døgn på å bestemme seg for framtida. - Mitt livs vanskeligste beslutning, sier Leeds-stopperen.

I går spiste Leeds-kaptein Rio Ferdinand frokost med sin nye sjef Terry Venables. Mellom egg og bacon dreide diskusjonen seg om framtida for Leeds - og om hvorvidt den skal inkludere Rio Ferdinand.

- Jeg fortalte mister Venables at jeg skal fortelle ham hva jeg ønsker å gjøre i løpet av 48 timer, sier Rio Ferdiand til The Sun.

- Det er mange mennesker jeg ønsker å snakke om dette med. Jeg vil høre på hva familien og nære venner har å si før jeg gjør meg opp en mening.

Situasjonen er at Manchester United er villige til å punge ut med et beløp pengehungrige Leeds ikke kan si nei til - med mindre hovedpersonen helst vil bli. I så fall må andre spillere selges i stedet.

- Dette er et stort dilemma for meg, et dilemma jeg må finne ut av, sier Ferdinand.

Han skrøt av sin nye sjef før han møtte ham, og rosen fikk ikke mindre dimensjoner etter helgas frokostmøte:

- Mister Venables var alt jeg ventet at han skulle være. Jeg har voldsom respekt for ham som person og som trener. Han la ut om alle planene sine og om hvor sterkt han ønsket at jeg skulle ta del i dem. Men han er ikke en mann som kommer til å gå ned på knærne og tigge meg om å bli. Han har for mye stolthet til det, og jeg forventer det heller ikke, sier Englands heiteste fotballspiller i disse dager.

(Dagbladet.no)

RIO DE UNITED? En tankefull Rio Ferdinand etter VM-tapet mot Brasil. Nå har han en ny nøtt å gruble på: Vil jeg flytte til Manchester?