Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferdinand lappet til Savage

Tunnelbråk på Old Trafford.

(Dagbladet.no): Manchester United vant 2-1 mot Blackburn, 3-2 sammenlagt, og sikret seg en finaleplass mot Wigan i ligacupen i går kveld.


Dagens britiske aviser handler mest om det som skjedde i spillertunnelen etter 45 minutter. Før dommer Graham Poll blåste av til hvilen ble Rovers Robbie Savage taklet av Uniteds Ruud van Nistelrooy.

Savage ble truffet av støvelen til spissen, etter at han først dyttet waliseren over ende.

På vei inn i garderoben blandet Rio Ferdinand seg inn. Blackburn-manager Mark Hughes forteller hvorfor nærmest samtlige spillere styrtet inn i tunnelen på Old Trafford.

Alle stormet til

- Rio Ferdinand lappet til Robbie Savage da han gikk av banen, ser det ut som. Hvorfor han så det som nødvendig, vet jeg ikke, sier Rovers-manageren til The Times.

Savage er kjent som en typen som ikke liker å gi seg. Utenfor tunnelen sto ballgutter og gjorde slagbevegelser.

- Det er klart Robbie gikk og spurte ham hvorfor han gjorde det. Alle stormet til for å sørge for at det ikke skjedde noe mer, og det gjorde det heller ikke, sier Hughes.

VENNER: Da Rio Ferdinand (t.v.) og Robbie Savage gikk av banen til pause, skal Ferdinand ha lappet til Savage. Etter kampen var de tilsynelatende venner igjen. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX
VENNER: Da Rio Ferdinand (t.v.) og Robbie Savage gikk av banen til pause, skal Ferdinand ha lappet til Savage. Etter kampen var de tilsynelatende venner igjen. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Rovers-sjefen var ikke fornøyd med dommer Poll i går. Ikke bare ble Morten Gamst Pedersen nektet straffe etter en duell med United-keeper Edwin van der Saar, manageren mener United-gutta skulle fått flere gule kort for stygge taklinger.

Hughes likte heller ikke at United fikk straffe, som keeper Brad Fridel reddet.- Dessverre er det dommere som nyter sin kjendisstatus. Herr Poll trodde 61 000 tilskuere kom for å se ham i kveld, ikke de to lagene, sier Hughes.

Ferguson så ingenting

United-manager Alex Ferguson var glad for finaleplassen, og hadde ikke så mye å si om det som skjedde i tunnellen.

- Jeg så aldri noe, så jeg kan ikke kaste lys over dette, sier sir Alex.

Hans største bekymring for tida er Unites skader. I går ble Ryan Giggs tatt av banen med en smell, og Ferguson er redd United ikke klarer å hentet nye midtbanespiller før overgangsvinduet stenger i neste uke. Han nøyer seg gjerne med et lån.

- Vi vet det blir vanskelig, men ideelt sett vil vi sikre oss noen. Vi gjør vårt beste. Problemet er at vi må være sikre. Det er ikke noen vits i å hente noen, bare for å gjøre det. Vi må finne noen som kan gi noe til stallen, fordi vi er tynne på midtbanen, sier Ferguson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media