Ferdinand oppfordrer Stones til å velge United

- Dropp Chelsea.

VELG UNITED:  Rio Ferdinand mener John Stones bør velge Manchester United som neste stoppested. Foto: Reuters / Carl Recine/NTB Scanpix.
VELG UNITED: Rio Ferdinand mener John Stones bør velge Manchester United som neste stoppested. Foto: Reuters / Carl Recine/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rio Ferdinand mener det ville vært galskap å anbefale at 21 år gamle John Stones bør gå til Chelsea. 36-åringen mener Manchester United bør bli neste stoppested for midtstopperen.

Ifølge britiske medier har både de regjerende seriemesterne Chelsea og de rødkledde fra Manchester fått avslått bud på den talentfulle Everton-stopperen.

- Hvis man anbefaler at en ung fotballspiller skal forlate en klubb for å sitte på benken, må man være gal, sier Ferdinand ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Dersom han går til United, kommer han til å spille hver helg. Det er den riktige klubben for ham. Han er på et punkt i karrieren hvor han må spille hver uke, fortsetter han.

36-åringen som la opp etter forrige sesong er klar på at hans tidligere arbeidsgiver må forsterke bakover på banen.

- Jeg tror ikke engang han (Louis van Gaal) vet hva som er hans beste forsvar for øyeblikket. Det er et problem i seg selv, sier Ferdinand.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer