Ferdinand rekker ikke City-kampen

Er ute i to uker med leggskade. - Svekker helt klart United, sier Alsaker.

MISTER CITY-KAMPEN: Rio Ferdinand har slått opp en skade i leggen, og mister neste helgs kamp mot Manchester City. Foto: EPA / Roger Parker / Scanpix
MISTER CITY-KAMPEN: Rio Ferdinand har slått opp en skade i leggen, og mister neste helgs kamp mot Manchester City. Foto: EPA / Roger Parker / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Rio Ferdinand skulle egentlig starte gårsdagens kamp mot Wolverhampton, men ble skadet i oppvarmingen og ble erstattet av Johnny Evans.

Alex Ferguson bekreftet etter kampen at midtstopperen hadde pådratt seg en skade i leggen og blir ute i et par uker.

Det er dårlig nytt for Manchester United. Neste helg er det nemlig duket for naboduell når Manchester City gjester Old Trafford.

- Det svekker helt klart Manchester United. Sammen med Vidic utgjør Ferdinand ligaens beste stopperpar, og selv om  Evans så veldig bra ut forrige sesong, har han ikke vært like bra denne sesongen. Smalling er lovende, men fersk på dette nivået, sier TV2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

United tapte for første gang på 29 Premier League-kamper i gårsdagens 2-1 tap, men kommentatoren tror United vil reise seg igjen i neste helgs hatkamp.

- Det er jo et kjennetegn ved United at de reiser seg etter et tap, og et derby er en gylden mulighet til å gjøre nettopp det. Alle, til og med United-fansen, har jo sagt at dette United-laget ikke var godt nok til å gå gjennom sesongen uten å tape, men det er litt overraskende ettersom de tok ledelsen.

- Men hvis en ser på hvem Wolves har slått tidligere er det ikke overraskende. De er «giant killers». Som nøytral er det et positivt resultat ettersom det gjør gullkampen helt åpen, sier Alsaker.