Ferdinand slår tilbake

- Vært vanskelige uker.

Han blir stemplet som grisk, men nå slår Manchester United-spiller Rio Ferdinand tilbake.

United-fansen har pepet ut sin stjerneforsvarer under treningskampene i sommer. Grunnen er ryktene om at Ferdinand ikke var fornøyd med lønnstilbudet på 1,1 millioner kroner i uken, og forlangte opp mot 1,4 millioner kroner.

Etter flere uker med forhandlinger kommer midtstopperen til å signere en ny kontrakt i denne uken. Den binder ham til Old Trafford til 2009.

– Stemplet som illojal

– Det er aldri morsomt når du hele tiden får stikk fra supporterne, spesielt for noe som ikke er sant. Jeg glemmer aldri at klubben sto bak meg da jeg ble utestengt for åtte måneder, og da blir man selvsagt såret når man får «illojal» kastet tilbake i ansiktet, sier Ferdinand til The Sun.

Han sier videre at han er tykkhudet og at kritikk er noe man må regne med.

– Du er der oppe som en målskive når du spiller på en klubb som Manchester United, og man må takle det. Men supporterne har lest alt mulig tull om meg, og det har vært noen vanskelige uker.

Avviser anklager

Han tilbakeviser at han har forlangt opp mot 1,4 millioner kroner i uken under forhandlingene.

– Ikke vet jeg hvordan de historiene dukket opp, og det var en masse tull. Jeg kan ikke skylde på fansen – de lurte bare på hva som skjedde. Jeg ville ha stilt de samme spørsmålene om jeg hadde lest alt det der, sier 26-åringen.

Spilleren som kostet United 330 millioner kroner da han kom fra Leeds sier selv at han kommer til å signere en ny kontrakt allerede denne uken.

– De andre United-spillerne har lurt på hva som skjer, og jeg har svart at jeg blir. Jeg signerer til 2009, og forhåpentlig blir jeg også lengre enn det, sier Ferdinand.

(ANB)