Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferdinand snart tilbake fra ryggskade

Men i helga har United forsvarstrøbbel.

PÅ BEDRINGENS VEI: Rio Ferdinand er på vei tilbake for United. Etter en noe usikker diagnotisering er det slått fast at stopperens problem ligger i ryggen. Foto: Eugene Hoshiko / EPA
PÅ BEDRINGENS VEI: Rio Ferdinand er på vei tilbake for United. Etter en noe usikker diagnotisering er det slått fast at stopperens problem ligger i ryggen. Foto: Eugene Hoshiko / EPA Vis mer

||| (Dagbladet.no): Stopperen har stått over Uniteds fire siste ligakamper, etter at legene har slitt med å finne ut hva som egentlig feilet ham.

Først trodde legene at 31- åringen slet med en leggskade.

Nærmere undersøkelser viser at det istedet er ryggen (!) som plager stopperen.

- Vi setter ikke noe tidsfrist for ham, men det er ikke en situasjon hvor han blir ute i månedvis. Det blir kanskje noen uker, men det er det, sier Ferguson, ifølge Guardian.

Det betyr altså at Ferguson med sikkerhet må unnvære Ferdinand i søndagens kamp mot Everton.

Utilgjengelig er også Gary Neville (suspendert) og Fabio (skadet). I tillegg må John O'Shea etter all sannsynlighet stå over kampen med lårskade.

Hargreaves på vei
Gladmeldingen for United-fansen er at Nemanja Vidic er tilbake etter suspensjon. Patrice Evra skal også være klar etter skadeavbrekk.

Sir Alex venter også at langtidsskadde Owen Hargreaves snart er tilgjengelig for spill igjen.

Den tidligere Bayern München-spilleren har vært ute med kneskade i 14 måneder.

- Han trener bra, sier Ferguson, ifølge Sky Sports.

- Nå handler det mer om å finne tilbake til selvtilliten slik at han kan komme tilbake i full trening. Med det lange skadeavbrekket han har hatt stresser vi ikke med noe, sier han.

SNART TILBAKE: Owen Hargreaves er like ved full førstelagstrening for United. Her med Gary Neville. Foto: Paul Ellis / AFP.
SNART TILBAKE: Owen Hargreaves er like ved full førstelagstrening for United. Her med Gary Neville. Foto: Paul Ellis / AFP. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media