Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferdinand ute i en måned

Ny smell for United.

FERDINAND UTE, VIDIC TILBAKE: Manchester United har startet sesongen vaklende og fikk i dag nyheten om at Rio Ferdinand ikke kan spille fotball de neste fire ukene. Nemanja Vidic (t.v) er derimot skadefri. Foto: AP/Jon Super
FERDINAND UTE, VIDIC TILBAKE: Manchester United har startet sesongen vaklende og fikk i dag nyheten om at Rio Ferdinand ikke kan spille fotball de neste fire ukene. Nemanja Vidic (t.v) er derimot skadefri. Foto: AP/Jon Super Vis mer

(Dagbladet.no): Manchester United tapte mot Burnley onsdag, og i dag fikk ligamestrene mer dårlig nytt.

Stopper og kaptein Rio Ferdinand er ikke tilbake på banen før om en måneds tid.

Ferdinand pådro seg en leggskade på trening i forrige uke, og har stått over begge ligakampene så langt.

Manager Alex Ferguson sa først at Ferdinand ville være ute av spill i kort tid, men nå viser det seg at det dreier seg om en en liten muskelavrivning.

- Vi håper Rio er ute i tre uker, men det kan muligens ta fire uker, sier Ferguson.

United møter Wigan lørdag, og det finnes noe godt nytt for Ferguson.

I dag ble det klart at Ferdinands stoppermakker Nemanja Vidic, også han ute i seriestarten, mest sannsynlig mot spiller Wigan. Det bekrefter United-sjefen overfor manutd.com.

- Vi håper på at ting blir bedre for Vidic. Han har trent i dag dager nå, og er klar for kamp. Forhåpentligvis er han OK for lørdag, sier Ferguson.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media