Fergie og O'Leary i kjempekrangel

Managerene i Leeds og Manchester United krangler så busta fyker etter oppgjøret mellom klubbene i helga. Les siste nytt om engelsk fotball.

Kampen endte 1-1 og O'Leary reagerte på to avgjørelser. Han syntes United-keeper Fabien Barthez burde vært utvist slik at han ikke kunne reddet et straffespark. Og O'Leary mener annulleringen av et Leeds-mål var hårreisende.

Skotske Ferguson reagerer spontant på anklagene fra O'Leary.

- Folk i glasshus bør ikke kaste steiner. Antallet straffespark de får sjøl forteller noe, sier Ferguson til The Mirror og peker ut Leeds-back Ian Harte som en juksemaker.

- At Harte kaster seg for straffer er godt kjent. Hvem har flest straffer i England? Leeds. Hvor mange har Harte scoret fra straffemerket? Alle vet at vi derimot trenger et sertifikat fra Paven og et personlig brev fra Dronningen for å få straffe.

Det var nettopp Harte som ble felt og sparket på av Barthez på Elland Road lørdag.

- Fabien gjorde noe dumt, selv om gutten slang beina rundt ham trengte han ikke å gjøre det. Men fordi det var Harte og fordi han alltid kaster seg, er det fortjent at spilleren ikke ble utvist, sier Ferguson.

Leeds-trenern bare rister på hodet av Fergusons uttalelser.

- Den store mannen ser ut til å miste hukommelsen som 59-åring. Han sa lørdag at Barthez burde vært utvist, nå har han glemt det, sier O'Leary.

20-åring sier nei til 100 mill.

Francis Jeffers har sagt nei til en femårskontakt verd 104 mill. kroner. Everton-spissen har scoret 18 mål på 37 ligastarter, og har tidligere vært linket til Manchester United, Middlesbrough og Arsenal. 20-åringen har 15 måneder igjen av kontrakten med Thomas Myhres klubb, og ville doblet lønna med den nye kontrakten.

Saksøker Huddersfield

Tidligere United-back Steve Bruce saksøker sin forrige arbeidsgiver Huddersield. Bruce fikk sparken i oktober og ble seinere beskyldt for «å ha kastet bort 3 mill. pund» av styreformann Barry Rubery. Ifølge Bruces advokat er anklagene injurierende.

Nye kontrakter for Sheringham og Irwin

Manchester United bekrefter i dag at veteranene Teddy Sheringham (34) og Denis Irwin (35) vil bli tilbudt nye ettårskontrakter. - Vi vet at kontraktene snart er fullført og vi må håndtere dette før sesongslutt. Vi skal sette oss ned med begge to for å sikre at de fortsetter, sier direktør Peter Kenyon.

Shearer spiller med smerter

Newcastle-kaptein Alan Shearer må regne med smerter i venstre kne ut sesongen, sier fysioterapeutene i klubben. 30-åringen var tilbake mot Everton lørdag etter et skadeavbrekk på ni uker.

- Jeg ble taklet skikkelig et par gangen og kneet holdt. Men jeg ville ikke fortalt sannheten dersom jeg sa kneet føltes topp. Det gjør det ikke, sier Shearer.

  • Kilder: BBC, Manchester Evening News, PA og The Mirror.