PÅ VEI UT? Dimitar Berbatov (t.h)  er gjenstand for rykter igjen, etter at Alex Ferguson overraskende svarte bekreftende på spørsmål om bulgareren og PSG på fransk TV i går. Foto: REUTERS/Mike Segar
PÅ VEI UT? Dimitar Berbatov (t.h) er gjenstand for rykter igjen, etter at Alex Ferguson overraskende svarte bekreftende på spørsmål om bulgareren og PSG på fransk TV i går. Foto: REUTERS/Mike SegarVis mer

Fergie skaper tvil rundt Berbatov

Snakket om spissen og PSG på direkten.

(Dagbladet): Ryktene om Dimitar Berbatov og Paris Saint-Geriman ble første gang omtalt i Premier League-ryktespalten i juni.

Noen uker etter innrømte United-sjef Alex Ferguson at «han skjønte det» dersom 30-åringen ville vekk.

Siden har ligatoppscoreren notert seg for mål i sesongoppkjøringen i USA, og de fleste trodde kanskje at bulgareren tok sjansen på en ny sesong med hard konkurranse i United-angrepet.

Men i går kveld skapte Ferguson igjen tvil om spissens framtid hos ligamesterne.

Da et sammensatt United-lag tapte en oppvisningskamp i Monaco i går kveld ble skotten intervjuet på sidelinja, og den franske TV-reporteren ville gjerne vite om Berbatov kunne spille for PSG.

- Ja, helt klart, sa en smilende Ferguson før han la til.

- Ikke noe problem.

20 millioner pund? Her kan du se ordvekslingen på youtube.

Spørsmålet er om Ferguson misforsto spørsmålet, det er utypisk for 69-åringen å antyde salg av United-spillere på utenlandsk TV.

FYRSTELIG SELSKAP: Prince Albert II satte seg ved siden av Alex Ferguson under veldedighetskampen i går, en match Marseille vant 8-2. Foto: REUTERS/Eric Gaillard
FYRSTELIG SELSKAP: Prince Albert II satte seg ved siden av Alex Ferguson under veldedighetskampen i går, en match Marseille vant 8-2. Foto: REUTERS/Eric Gaillard Vis mer

På den annen side skal det være utypisk mange pundsedler, opptil 20 millioner, United er tilbudt av den sjeikeide parisklubben for en spiller som har passert de 30.

Dersom prislappen stemmer klarer United å innkassere omlag to tredjedeler prosent av det klubben betalte Tottenham i 2009.

Også Daily Mail skriver om Fergusons TV-kommentarer om Berbatov, avisa mener bulgareren hadde to vanskelige sesonger før det løsnet foran mål forrige høst.

Benket på Wembley På tross av målrushet ble Berbatov benket av United utpå vinteren, da fikk kometen Javier Hernandez være Wayne Rooneys makker i United-angrepet.

Og foran finalen i Champions League var ikke engang en skadefri Berbatov i 18-mannstroppen til United. På tross av skuffelsen ville teknikeren fortsette hos klubben med rekordantallet 19 ligatitler.

- Jeg blir værende i United. Jeg kommer til å kjempe for plassen min, og jeg vil kjempe for ligatittel nummer 20, sa Berbatov.

SPISSPARET: Javier Hernandez kapret spissplassen hos United i vinter, med Wayne Rooney bak seg. Her feirer de et mål mot Chelsea i Champions League i april. Foto: AP/Jon Super
SPISSPARET: Javier Hernandez kapret spissplassen hos United i vinter, med Wayne Rooney bak seg. Her feirer de et mål mot Chelsea i Champions League i april. Foto: AP/Jon Super Vis mer