Fergie tror Spurs slår kloa i Bale

Men refser førstelags-løfte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er sjelden en venstreback får så mye oppmerksomhet som Southamptons Gareth Bale. Men 17-åringen skal visstnok være et helt unikt talent, som både Tottenham og Manchester United ligger langflate etter.

Spurs skal allerede ha lagt inn et bud på 125 millioner kroner, mens Uniteds bud skal være en del lavere og mer prestasjonsrettet.

Kanskje er det rent taktikkeri fra Sir Alex Ferguson - men den mektige United-bossen anser Tottenham for å være klare favoritter i drakampen om Bale.

- Southampton sa nei til oss fordi de vil ha mer penger, noe de er i sin fulle rett til å gjøre. Jeg vet ikke helt hva Tottenham har tilbudt, men de har tilbudt mer enn oss og det gir dem en pole position, sier Ferguson ifølge BBC.

Uniteds tilbud innebærer at Southampton får mer penger jo flere kamper Bale spiller for klubben, noe Ferguson mener er en fornuftig transferpolitikk. Fornuftig synes han derimot ikke Tottenhams garanti om førstelagsspill er.

- Alle som garanterer en spiller førstelagsfotball tar feil. Det er så mange eksempler på unge spillere som får sjansen i denne klubben, ingen kan betvile det faktum at de får muligheten. Kanskje gutten selv bør ta det med i vurderingen, sier Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer