Fergie tror tittelen kan ryke

Sjøl med seier i går og 15 poengs forsprang nekter Manchester United-sjef Alex Ferguson Premier League-tittelen. Les siste nytt fra engelsk fotball.

United vant 1-0 borte etter en tøff batalje på Stadium of Light i går. United fikk Andy Cole utvist, mens hjemmelaget spilte over en halvtime med ni mann.

Med nye tre poeng virker avstanden opp til United så stor at det engelske veddemålsfirmaet Ladbrokes nekter folk å satse penger på en ny ligatittel til Solskjær og co.

Men skotske Ferguson deler ikke syn med bookmakerne.

- Vi tenker ikke på tittelen engang. Det er ikke noe spørsmål for oss, det er irrelevant. Det som teller er at vi kommer oss ut av kamper som denne med seier. Gutta henter ut styrke og kommer seg gjennom. Forhåpentligvis er det sånt som gir oss ligatittelen, sier Fergie til PA.

Andy Cole og Alex Rae stanget seg til rødt kort i går. Like før snakket Sunderland-back Michael Gray seg til utvisning.

Men Peter Reid påstår at de styggeste ordene i går ble sagt av ham sjøl. Han var rasende på dommer Graham Poll etter utvisningene.

Alex Ferguson klager ikke på utvisningen av Cole, noe som kan gi Ole Gunnar Solskjær sjansen fra start framover. I går satt nordmannen på benken i sin andre strake kamp.

- Vi er skuffet over Andys røde kort, fordi han måtte ut etter å ha tatt igjen. Han er nettopp tilbake etter skade og nå mister han tre kamper. Det er skuffende, sier sir Alex.

Cafu til Chelsea?

Den brasilianske landslagsbacken Cafu innrømmer at han kan tenke seg å spille i Premier League. Roma-backen har kontrakt fra til 2003, men lar seg friste av et tilbud fra Chelsea. - Det er sant at jeg har fått et stort tilbud fra en London-klubb. Jeg blir i Roma fram til juni, så får vi se, sier han. Roma-president Franco Sensi avviser at Cafu får gå. - Vi selger ikke Cafu. Han er verdens beste på sin plass og Roma selger ikke mestere. Vi kjøper dem, sier han.

Villa vill ha spiss

Ajax-spissen Shota Arveladze er sistemann ut på Aston Villas ønskeliste. Spilleren sjøl sier manager John Gregory innstilt på å legge inn et bud. - Agenten min Ivan Benesh forteller meg at Aston Villa seriøst vurderer å kjøpe meg. De har ringt flere ganger og spurt om jeg vil til Premier League, sier Arveladze. Spissen har scoret 16 ganger på 34 landskamper for Georgia.

Berkovic til Blackburn

Eyal Berkovis mistrives i Celtic og flere klubber ville hente israeleren tilbake til England. Midtbanespilleren har tidligere vært en suksess i både Southampton og West Ham, men nå ville både Everton og Blackburn låne teknikeren. I dag valgte han Blackburn og sin tidligere sjef Greame Souness.

Passkandalen sper seg til England

I Frankrike har flere klubber blitt fratrukket poeng etter å ha brukt spillere med falske pass - slik at de går inn i EU-kvoten. Nå vil det engelske fotballforbundet (FA) undersøke om det samme foregår i Premier League. I dag spiller 80 mann fra land utenfor EU i den engelske ligaen - med doble pass. Det siste eksempelet er Arsenals Tomas Danilevicius, som både har litauisk og gresk pass. - FA vil ikke nøle med å aksjonere dersom vi finner ut at det eksisterer malpraksis her, sier en talsmann.

Kilder: PA, Daily Mail, Football365, The Mirror.

HETT: Uniteds Andy Cole og Sunderlands Alex Rae braket sammen i går kveld. Begge ble utvist.