SPILTE MOT LEEDS: Paul Pogbas overgang fra Le Havre i 2009 var omstridt. 18-åringen har allerede fått prøve seg som reserve i United, her mot Leeds i ligacupen. Da kom midtbanespilleren inn ved pause. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SPILTE MOT LEEDS: Paul Pogbas overgang fra Le Havre i 2009 var omstridt. 18-åringen har allerede fått prøve seg som reserve i United, her mot Leeds i ligacupen. Da kom midtbanespilleren inn ved pause. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Fergie vurderer Pogba- debut mot Palace

Flere 18-åringer kan starte i ligacupen.

• Samarbeid med Canal +: Følg sendingen direkte fra kl. 20.15

Manchester United-manager Alex Ferguson lover fansen et blikk inn i klubbens framtid i møtet med Crystal Palace i ligacupens kvartfinale onsdag.

United må jobbe hardt både for avansement i mesterligaen og å holde følge med byrival City etter at de to siste kampene mot Benfica og Newcastle har endt uavgjort.

Derfor planlegger Ferguson å hvile nøkkelspillere og stole på klubbens unggutter i jakten på semifinalebillett i ligacupen.

Wayne Rooney, Nani og Javier Hernández er blant spillerne som trolig blir hvilt til lørdagens bortekamp mot Aston Villa.

Det betyr at den talentfulle franskmannen Paul Pogba (18) kan debutere fra start ved siden av jevngamle Ravel Morrison på midtbanen.

Total endring Trolig får man se Federico Macheda og den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf på topp for United. Chris Smalling er tilbake fra skade og kan bli blant førstelagsspillerne som starter.

- Vi endrer laget totalt. Smalling er tilbake, og jeg kan muligens bruke ham. Han er fortsatt ung, og det blir en ung tropp mot Palace. Det eneste stedet jeg har problemer er sentralt på midtbanen. Jeg kan bruke Pogba der, men vi får se, sier Ferguson.

KOM INN: Ravel Morrison skal være et stortalent på banen, og kom inn mot Aldershot i ligacupen i oktober. Foto: AP/Tom Hevezi
KOM INN: Ravel Morrison skal være et stortalent på banen, og kom inn mot Aldershot i ligacupen i oktober. Foto: AP/Tom Hevezi Vis mer

United vant sin siste ligacuptittel med finaleseier over Aston Villa i 2010. Ferguson insisterer på at rødtrøyene ønsker å ta sin femte triumf i turneringen, selv om mesterligaen, serien og FA-cupen står høyere i kurs.

- Jeg synes ligacupen er blitt en veldig god turnering. Klubber som United får vise fram unge spillere og de som ikke har fått spille regelmessig. Det har gjort oss godt, mener skotten.

Måltørke i Palace Crystal Palace, som har nordmennene Jonathan Parr og Steffen Iversen i stallen, har allerede slått ut eliteserielaget Wigan i turneringen. Laget har ikke scoret på 485 minutter, men manager Dougie Freedman sier at laget ikke reiser til Manchester kun for opplevelsens skyld.

- Når man møter United, kan man ikke ha tankene på neste kamp, man må gå for det. Som profesjonelle er det slike anledninger vi trener for dag ut og dag inn. Vi velger ut vårt beste mannskap, og forhåpentligvis får vi med oss et godt resultat, sier Freedman.

(NTB-AFP)